Otpustit ćete stres, eksplodirati i osjećati se kao šampion.

Otpustit ćete stres, eksplodirati i osjećati se kao šampion.

Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

i, zato što postoji kako bi zadovoljila svaku vašu želju, trgovina se pojavila na izazov. Prije dvadeset godina, ako ste željeli rižino mlijeko ili vegansku majonezu, morali ste kupovati u grubim zdravim hrani Coop Coop -a, koji se nalazio iz pačulija i skupne granole. Danas možete ući u bilo koju prodavaonicu benzinske postaje i pronaći sojinu kremu za svoju kavu.

Ali evo problema: što više mainstream vegetarijalizam postaje, čini se da je manje zdravi. Tipična veganska ili vegetarijanska prehrana koja je bila za uključivanje više voća, povrća, cjelovitih žitarica, graha i mahunarki, a manje šećera, soli i zasićenih masti od tipične cijene sveučilišta.

Današnji vegan, međutim, lako se može proći cijeli dan, a da se ne približi svježem povrću. Kolica možete napuniti veganskim smrznutim pizzama, burritosima i vaflima; lažna slanina, kobasica i hot -dog; kolačići, kolači i krafne; čips, namovi, krekeri i lažni sir; i žitarice za doručak zbog kojih kapci izgledaju virtuozno – bez da se odvijaju izvan glavne trgovine namirnicama.

Mislim da ovo vodi neke od nas da razviju lažni osjećaj sigurnosti. Mislimo da ako jedemo samo ili uglavnom vegetarijanske ili veganske proizvode, naša prehrana će automatski biti zdravija. Očito, dijeta veganske bezvrijedne hrane neće biti bolja za vas nego prehrana redovne bezvrijedne hrane.

vegetarijanstvo je kao vegetarijanstvo

Dakle, evo mog odgovora: Dijeta bez mesa nije automatski zdrava prehrana. I, da budemo fer, dijeta koja sadrži meso nije nužno nezdrava. Bez obzira jeste li vegan, vegetarijanac ili mesni, prehrana će biti samo zdrava kao što ga napravite. A pravila su u osnovi ista za sve.

Ovdje su:

Nemojte jesti previše. Bez obzira na to kakvu hranu radite ili ne jedete, važno je održavati zdravu težinu.

Jedite uravnoteženu i raznoliku prehranu koja zadovoljava vaše prehrambene potrebe. Hrana piramida koju promovira USDA jednostavan je način da budete sigurni da ste prekrili svoje baze. Napravio sam epizodu na ovo vrijeme unatrag, koju možete pronaći na web stranici emisije. (https://www.quickanddirtyTips.com/health-fitness/healthy-eating/keep-your-diet-on-track)

Jedite svoje voće i povrće.

Ograničite svoju konzumaciju prerađene hrane, koja ima tendenciju da ima visoku količinu šećera i soli.

Stranice

«Prvo‹ Prethodno123Next ›Posljednji»

Bodycombat je vježba boksa i borilačkih vještina koji možete raditi u vlastitoj dnevnoj sobi. Vrijedi li vaše vrijeme i energiju?

Brock Armstrong-a za početak, 16. lipnja 2020. 7-minutni ReadePisode #489 Play pause Slušajte li bodycombat dobar virtualni trening? Trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox. Brzi i prljavi bodycombat je trening cijelog tijela koji koristi elemente boksa i borilačkih vještina za stvaranje aerobnog ili plesnog treninga. Pokreti u Bodycombat izazivaju vas u sve tri ravnine pokreta u mnogim kombinacijama. Iako se usredotočuju na sagorene kalorije, u ovakvom treningu postoji mnogo smislenih koristi. Uključivanje kinestetički izazovnog vježbanja poput Bodycombata u vaš plan vježbanja izvrstan je način za održavanje, pa čak i proširenje svoje okretnosti, koordinacije i pokretljivosti.

Prije nego što uđem u pregled treninga Les Mill’s BodyCombat ™ (i da, to je zamišljeno u svim kapicama), dopustite mi da postavim scenu.

Primio sam govorničku poštu od slušatelja po imenu Lee koji je pročitao moju recenziju BodyPump i pitao se jesam li pregledao bilo koji drugi trening Les Mills. Leslie Roy Mills umirovljeni je novozelandski sportaš staza i terena, a gradonačelnik Aucklanda bio je od 1990. do 1998. Zastupao je Novi Zeland na Olimpijskim igrama i igrama Commonwealth tijekom dva desetljeća, natjecajući se u pucanju i diskusijskim bacanjima. Otvorio je svoju prvu teretanu 1968. godine, a sada je najpoznatiji po tome što je svoje ime posudilo Les Mills International, tvrtki koja je donijela treninge u Fitness World -u kao što su BodyPump, Bodycombat, BodyBaliance, RPM, Les Mills Grit i još mnogo toga.

Kad je Lee posegnuo, bliži se sredini ožujka 2020. godine, a većina svijeta ili je bila u zaključavanju pandemije Coid-19 ili će se uskoro zatvoriti.

Rekao sam Leeju da ću pregledati više treninga nakon završetka zaključavanja i bilo je sigurno okupljati se u bliskom i znojnom okruženju. Ali tada je Lee istaknuo (prilično pronicljivo) da su treninzi bili dostupni na mreži. Dakle, srećom, uspio sam napraviti neke klase u sigurnosti vlastite dnevne sobe.

na kraju planiram isprobati bodycombat up-a-i-osobno. Ali za sada ću pregledati ono čemu imam pristup-internetske vježbe na zahtjev.

Što je bodycombat?

Počnimo s opisom s njihove web stranice: < /p>

Uđite u vježbanje Bodycombat i udarit ćete i udarati do fitnessa, sagorijevajući do 740 kalorija na putu. Ovaj visokoenergetski trening inspiriran borilačkim umjetnostima potpuno je nekontaktan i nema složenih poteza za savladavanje. Instruktor Les Mills ™ izazvat će vas da povećate intenzitet i motivirate vas da iskoristite maksimum u svakom krugu. Otpustit ćete stres, eksplodirati i osjećati se kao šampion.

Sporedna napomena: veza sagorijevanja kalorija u toj izjavi web stranice odvela me na slomljenu stranicu, za koju sam mislio da je ironično prikladna. Ući ću u to kasnije.

bodycombat je dostupan ili kao trening od 55, 45- ili 30 minuta. Opet, otkad sam radio internetsku verziju, započeo sam s Bodycombat Invincible Workout #1. Bio je to zabavan 8-minutni zagrijavajući video i moram reći da je uspjelo temeljito pobuditi moje zanimanje. Pokreti za udaranje i udaranje bili su dovoljno složeni da bih se osjećao izazovno, ali nedovoljno složeno da me isključim.

Njihova web stranica nastavlja da “Bodycombat radi vaše noge cystonette cijena u ljekarni pogledajte stranicu ovdje, tonira rukama, leđima i ramenima i Pruža fenomenalni trening jezgre. Uništavate kalorije, razvijate koordinaciju, okretnost i brzinu i osjećate se osnaženim. ” Iako nisam siguran kako uništavate kalorije (niti sam siguran da želim znati), definitivno mogu vidjeti kako bi ti treninzi pomogli u koordinaciji i okretnosti.

Iako nisam siguran kako uništite ‘uništiti Kalorije ‘(niti sam siguran da želim znati), definitivno mogu vidjeti kako bi se ovi treninzi pomogli u koordinaciji i okretnosti.

Treninzi Bodycombat definitivno izazivaju više od vaših mišića, koristi kombinaciju pokreta pokreta od boksa, karatea, taekwondoa, muay thai, capoeira i kung fu. Čak sam i u zagrijavanju video br. 1 radio kuke, ubode, gornje rezice, udarce i trčao s visokim koljenima. Ovaj pokret punog spektra jedan je od razloga zašto sam neko vrijeme odobrio vježbe tijela. Dobar početak!

Kakva je vježba Bodycombat?

Kad me netko pita “Koji je najbolji program vježbanja za cjelokupno zdravlje i dobrobit?” Općenito odgovaram da to mora biti program u kojem uživate (ili barem nađete ispunjavanje) koji vam omogućuje da pomičete svoje tijelo na načine na koje obično ne biste. Vjerujem da bi dobar program trebao uključivati pokrete koji njeguju vaše mišiće, ligamente, tetive i stanice na različite načine. To mora biti više od samo pokreta koji je svaki dan ekvivalentno gutanjem ulja jetre bakalara.

Vaš trening mora biti više od samo kretanja ekvivalentno gutanjem ulja jetre bakalara svaki dan.

Iako su videozapisi o tijelu koje sam ranije spomenuo trening temeljen na plesu. Bodycombat je vježba boksa i borilačke vještine. Njih dvoje su u svojim prednostima nevjerojatno slični ako ne i njihov sadržaj. U obojici premještate svoje tijelo kroz čitav raspon pokreta, naučite rutine cijelog tijela, a zatim te rutine ugradite u koreografiju koju ponavljate u varijacijama koje su postavljene na glazbu. Jedina je razlika njihova tržišna demografija – jedna je za ljubavnike, a druga za borce.

Bilo kako bilo, rezultati oba vježbanja su isti. Znojit ćete se, podići otkucaje srca i dobiti dodatnu korist pomicanja cijelog tijela u jedinstvenim uzorcima na više ravnina.

ravnine pokreta

Za one od vas ne Poznato s konceptom ravnina (ili osi) pokreta, evo podsjetnika. Postoje tri ravnine pokreta na kojima ljudi pomičemo naše mesne vreće:

sagitalna ravnina (pokreti prema naprijed i natrag)

Frontalna ravnina (pokreti bočne strane)

Poprečna ravnina (pokreti uvrtanja)

Ako smo zainteresirani, kao prikladni i aktivni pojedinci, u proširivanju naših mogućnosti kretanja, naš bi cilj vježbanja trebao biti koristiti sva tri od ove ravnine u isto toliko sorte i kombinacije što je moguće.

Ovo su zabavne i uzbudljive stvari. Toliko da sam se u jednom trenutku morao zaustaviti i premjestiti više svog namještaja s puta kako ne bih ozlijedio sebe ni svjetiljku. Opet.

I to me je prvo pogodilo kad sam počeo raditi vježbanje Bodycombat. Koristila sam sve tri ravnine i razine u mnogim kombinacijama, od kojih mnoge ne koristim u redovnim treninzima. (Mislim, kad sam posljednji put pokušao napraviti visoki udarac iza mene?) Ovo je zabavne i uzbudljive stvari. Toliko da sam se u jednom trenutku morao zaustaviti i premjestiti više svog namještaja s puta kako ne bih ozlijedio sebe ni svjetiljku. Opet.

Ako ste trkač, biciklista ili dizač utega, lako je zaboraviti da je pomicanje cijelog tijela, a ne samo uvijajući bučicu ili pedaliranje stacionarnog bicikla, ključno i za dobro zdravlje i za to za osiguranje za to Održavate svoju sposobnost da se dobro krećete, i sada i kasnije u životu. Uključivanje vježbanja poput Bodycombat u vaš fitness režim približit će vas tom cilju.

Izdanje kalorija

jedna stranica web stranice Bodycombat tvrdi da će vježbanje sagorjeti 740 kalorija, a druga kaže 570. Ali iznošenje zahtjeva za izgaranje kalorija je smiješno. Recimo veći momak koji je novi u Bodycombat pokušava trening. (Da, mislim na mene.) Nedostaje mu učinkovitost koja dolazi s ponavljanjem, tako da će sagorjeti znatno više kalorija nego manja osoba koja je vrlo vješta u pokretima.

Ako radite ove vježbe ( ili bilo koje vježbe) samo da sagorite kalorije, tada vam nedostaje točka kondicije općenito.

Iako bih se mogao zabavljati ovim prilično specifičnim (i ali prilično različitim) brojevima, skloniji sam za to Recite “Koga je briga?” Ako radite ove treninge (ili bilo koje treninge) samo da sagorite kalorije, tada vam nedostaje točka kondicije općenito.

Vrijednost vježbanja poput ove nadilazi jedno- Dimenzionalni cilj sagorijevanja goriva. Prednosti koje vidim jesu:

Pomicanje više dijelova vašeg tijela, odvojeno i istovremeno

Pomicanje tih dijelova tijela na načine i upute koje obično ne biste

Izgradnja neuromuskularnih veza od ponavljanja izazovnih i nepoznatih pokreta

Izazove i izgradnje koordinacije i ravnoteže pomicanjem više udova istovremeno, često na jednoj nozi

Izazoveći svoje pamćenje žicama Pokreti zajedno u duljim i duljim rutinama

Ublažavajući neki stres i napetost dana pretvarajući se da pretuku zamišljenog neprijatelja (dobro, možda je to samo ja.)

i posljednji Benefit, koju sam također iznio u svom pregledu lanca teretane 9 koji je u fitnes boksačkih sesija, neprestano i brzo mijenjate položaj tijela. Što više to radite, to je bolja reakcija ravnoteže i propriocepcije. Propriocepcija je vaša tijela i prostorna svijest, zajedno s koordinacijom ruku. Ili, u znanstvenom smislu, to je kinestetička inteligencija. To je nešto što puno koristimo kao djeca, ali polako gubimo kako postajemo stariji … osim ako nešto ne učinimo u vezi s tim.

propriocepcija očito je puno važno u sportu i fitnessu. No, istraživanje također pokazuje da poboljšanje vaše propriocepcije može povećati vašu radnu memoriju, koja se koristi za održavanje kratkoročnih informacija. Vaša radna memorija omogućuje vam da radite stvari poput matematike, rješavanje problema s logikom, pa čak i pamćenje onog niza pokreta Bodycombat koji ste upravo naučili. Dakle, treninge s punim spektrom možete zamisliti kao na petlju s pozitivnom korist-što više radite ove vrste treninga, to će vam bolji mozak. > Napravio sam internetsku verziju Bodycombat Nepobjedivih treninga, što zapravo možete besplatno raditi na YouTubeu. U treningu dobivate dobar zagrijavanje i okus stila Bodycombat. U treninzima dva i tri, trener vas vodi kroz osnovne pokrete koji čine Bodycombat. Ovo je vrlo korisno. Kao netko tko nikada prije nije radio okruglu kuću, bio sam sretan što sam imao ovu pouku i vrijeme za vježbanje. Jednom kad sam završio prva tri videozapisa, osjećao sam se prilično samouvjereno i spreman da se borim sa stražnjicom.

i tada sam vježbao četiri i raspao se.

Našao sam se kako stojim Još uvijek usred svoje dnevne sobe, zureći u ekran, pokušavajući shvatiti što sam, dovraga, trebao raditi.

Odjednom sam ubrzao rutinu koja je ugradila pokret koji nismo. T obuhvaćen je videozapisima s uputama, a našao sam se kako stojim mirno usred svoje dnevne sobe, zureći u ekran, pokušavajući shvatiti što sam, dovraga, trebao raditi. Srećom, bio sam sam kod kuće – mogao sam pauzirati i premotati video (nekoliko puta) dok sam ga polako sastavljao i razradio rutinu. Jednom kada sam ponovno pokrenuo video od početka, otkucaji srca mi su se definitivno spustili, ali barem sam tada uspio držati korak s instruktorima na ekranu za cijeli trening.

Na kraju je ovo bila mala prepreka koja se lako riješila. Dok ne mogu osobno pohađati nastavu, pretpostavit ću da je ovo jednostavno pad internetske verzije. S obzirom na to koliko sam zabavno radila Bodycombat videozapise – da ne spominjem agilnost, ravnotežu i koordinacijske prednosti koje bih mogao steći, mogao bih se uključiti u uključivanje ovakvog treninga u svoj režim vježbanja jednom svakih sedam do deset dana – oprostit ću im što nisu držali Moja ruka 100 posto vremena.

Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Brock Armstrong Guy FIT

Brock Armstrong bio je domaćin podcasta Guy-a između 2017. i 2021. On je certificirani lider za fitness AFLCA grupe s oznakom u prijenosnoj opremi , NCCP i CAC trener triatlona i TNT certificirani trener trčanja. Također je u Odboru savjetnika za Institut Primal Health Coach i član gostujućeg fakulteta Instituta za ljudski potencijal.

Pratite Facebook LinkedIn Pinterest Pretplatite se na postavljanje momaka Podcast Spotify Google Stitcher

Savjeti za pronalaženje zdravih opcija u trgovinama, aerodromima, restoranima brze hrane i čudnim gradovima

Autor Monica Reanagel, MS, LD /N, CNS Nutrition Diva 28. lipnja 2011. 3-minutna Readepisode #144 Igrajte pauza Slušajte kako jesti zdravo tijekom putovanja, trenutno imamo problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Savjet za zdravu prehranu #3: Tehnologija je vaš prijatelj

Iako većina velikih korporativnih lanaca sada pruža informacije restorani obično ne. A dio zabave putovanja je pronalaženje onih jedinstvenih mjesta koja ne možete pronaći kući.

Contents